BALIKESİR / BİGADİÇ - Atatürk İlkokulu

Mehmet ÇOBAN - Okul Müdürü

10.09.1964 tarihinde Balıkesir/Sındırgı/Süller Mahallesinde doğdu.İlkokulu Süller İlkokulunda,Ortaokulu Manisa/Akhisar Atatürk Ortaokulunda,Liseyi Sındırgı Lisesinde bitirdi.Yüzüncüyıl Üniversitesi Van Eğitim Yüksekokulunda Önlisansını bitirdikten sonra Kastamonu/Daday/Koçcuğaz İlkokuluna atandı.Bundan sonra sırasıyla Sındırgı Armutlu İlkokulu ve Atatürk İlkokullarında öğretmenlik yaptıktan sonra 1999 yılı Eylül ayında Okul Müdürlüğüne atandı ve ilçemizde Dörteylül İlköğretim Okulu,Cumhuriyet İlköğretim Okulu,Cumhuriyet İlkokulunda Okul Müdürlüğü görevlerinden sonra 02.07.2019 tarihinde Bigadiç Atatürk İlkokulu Müdürlüğüne atanmış olup halen bu görevi sürdürmektedir.Evli ve iki çocuk sahibidir.