BALIKESİR / BİGADİÇ - Atatürk İlkokulu

02666143179 Müdür Tel05427730607
Fethibey Mah. Müftü Şuuri Efendi Cad. No12/B Bigadiç/BALIKESİR
Vizyon
Davranışları ile çevresine örnek olan,okuldaki öğretmen ve öğrencilerin rahatlığını ilke edinmiş,anlayışlı ve esnek,işin ciddiyetinin farkında olan öğretmen ve idarecilerle günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren,yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alanda bilinçli bir şekilde yönelebilen,ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak,teknolojiyle bütünleşmiş,bilgiyi paylaşan bireyler yetiştirip,hayata olumlu insanlar olarak atanmalarını sağlamaktır.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı,1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu çerçevesinde, kendisine,ailesine ve ülkesine karşı sorumlu,düşüncelerini özgürce ifade edebilen,dürüst,paylaşımcı, yaratıcı,akılcı,kendisine güvenen,mutlu,çevreye duyarlı,türkçeyi doğru konuşup yazabilen,iyi bir vatandaş olabilmek için gerekli beceri ve davranışları kazanmış,ilgi ve yetenekleri yönünde üst öğretime hazır,eleştiren,düşünen bireyler yetiştirmektir.
09.00-15.10
JEOTERMAL